Értékelés

Bárcsak igaz volnál

Vasutas hölgy évek óta csodaszép, hangulatos IG posztokkal és nem utolsósorban remek könyvértékelésekkel dobogtatja meg a nagyérdemű szívét.

A blogján többek közt górcső alá vette Aurora Lewis Turner, Heniko Sakka és Benyák Zoltán művét is. Egy ilyen alkalommal a romantikus fantasy regényem, a Bárcsak igaz volnál került sorra. A teljes értékelést ide kattintva olvashatjátok.

A cselekmény két korszak között váltakozik. A mi, kényelmes világunkban és a zord 19. században. Nem is kell mondanom, a hangulata teljesen magával ragadott, úgy éreztem teljesen a történet részese vagyok. Ez is csak az írónőt igazolja, mert már az első mondatoktól kezdve megállapítottam, hogy gyönyörűen ír. Ahogy fogalmaz, melengeti az én kicsi szívemet. 
A karakterek kidolgozottak voltak, nem éreztem azt, hogy egy szereplő is stagnálna a helyzetében (talán ez a terjedelemnek is köszönhető) mindenképpen Rosemary volt a kedvencem, mivel alapjáraton szeretem a régi korok egyszerűségét és mert ő egy nagyon erős női karakter, aki túlélte élete megrontóját és megtalálta örök szerelmét (mégha a fiú egy másik korból való is volt). Noah egy szintén népszerű arc számomra. Kicsit esetlen, ügyetlen, elvakult, de ez mind csak a felszín. Belül szintén egy erős jellem rejlik, csak nem szereti ezt felhozni. 
Utoljára, történetvezetése és cselekménye igen egyszerű, de emiatt is annyira könnyed és kellemes olvasmány. Imádtam és imádom, ahogy az írónő ír, vezeti a szálakat, alakítja a karaktereket. Egy izgalmas és egyedi alaptörténetet tár elénk, remélem a következő könyveiben sem lesz hiány belőle!

Bárcsak igaz volnál - értékelés

5/5

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük