Shop

Bárcsak igaz volnál

Egy káprázatos és megható szerelem története

Mindig is szeretted az olyan romantikus történeteket, amikben felbukkantak fantasy elemek? Ha a válaszod igen, ez a regény neked való!

Rosemary mindaddig nem tudja, milyen a boldogság, míg egy éjszaka Noah meg nem látogatja őt álmában. Különös vonzalom alakul ki közöttük, de a sors csúfos játékot űz. Nem csak a távolság választja el őket egymástól, hanem a közöttük lévő kétszáz év. Így csupán az álmaikban lehetnek együtt, míg nappal mindketten élik az életüket.
Rosemaryt rettegésben tartja a férje, Charles, Noah-t pedig igyekszik az ujja köré csavarni egy igencsak titokzatos lány. Idővel mindketten kénytelenek fontos döntéseket hozni, lavírozva a való élet és az annyira vágyott szerelem között.

https://konyvshop.com/termek/alyona-crower-barcsak-igaz-volnal/

Igazán különleges történet, nekem személy szerint nagyon tetszett. Az írónő gyönyörűen fogalmaz, már az első mondatokkal levett a lábamról.

Mara89 (@moly.hu)


Csak annyit tudok mondani, hogy ÚR ISTEN!
Ha ez nem kisregény terjedelemben lenne kifejtve, hanem dupla ennyi szószámban, tarolna! Ahogy említették már előttem: zseniális. A téma, a korok, a szereplők annyira élethűek, hogy le a kalappal.

Moon_Wine (moly.hu)


Hűűű. Egyszerűen csak hű! Imádtam! Minden sorát! Az összefutó szálakat. A két külön világot. Ezzel együtt ezt a misztikus dolgot. Nagyon magával ragadó történet!

farkas_niki (moly.hu)

További értékelések itt.

A regény az alábbi linken epub, mobi és pdf formátumokban elérhető a Könyvshop weboldalán.

Beleolvasó:

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük