Szerző

Tina Colt

Mi volt az a pont, amikor történetírásra adtad a fejed? Mit szólt hozzá a környezeted?

Egészen kiskoromban kezdtem. Talán furcsán hangzik, megszülettek a fejemben történetek, amik addig rágtak, amíg papírra nem vetettem őket. Senkivel nem osztottam meg annak idején, ilyen fiók mélyén őrizgetős dolog volt akkor.

Kinek ajánlanád a legutóbb megjelent/nemsokára megjelenő regényedet?

Legutóbb megjelent regényem (Katie könyvesboltja) egy romantikus történet, ami igazán érdekes ezzel kapcsolatban talán, hogy ez a Semmi se számít lány 0. része. A történet időben visszafele íródott. Vagyis a Küldetés teljesítve az 1, Katie könyvesboltja a 0. és az Ál/arc a -1. Ez Jillian története, ő a Semmi se számít lány. Ami még érdekes, hogy a Küldetés teljesítve (hatalmas siker volt a Nuvellán) krimi. Katie könyvesboltja romantikus, míg az Ál/arc egy New Adult. Tehát mind a három más zsánerben íródott, hogy lett Jillian ilyen, amilyen. Fontos szerepet kap a történetben az adoptálás, a család testvéri kapcsolatok és a szerelem.

Milyen történeten dolgozol jelenleg? 

Jelenleg elég sok megkezdett történetem van. Egyik a fiammal egy mese. Talán új hír, de a Szerep/játék és a Hideg/fejjel-nek készül a befejező része. Az Egy fegyver két oldalán első része készült el. Van egy romantikus Tánclépésben címmel és egy urban fantasy van még folyamatban. 😀

Mivel foglalkozol, ha épp nem a klaviatúrát koptatod?

Egyetemre járok, kriminológia és pszichológia szakra. Gyémántfestek. Főzök-sütök, olvasok. Zenei mixeket készítek.

Éltél meg írói válságot? Ha igen, hogyan jutottál túl rajta?

Nem. Valahogy úgy vagyok vele, ha jön, írok, ha nem, nem. Nem erőltetem.

Kitől/kiktől olvasol szívesen? 

Én szinte mindent elolvasok a hangulatomtól függően. Az elmúlt időszakban főleg kortársakat olvastam vagy kihívásra, vagy recire. De ha szabadon választhatok: Lee Child, Chris Carter, Kerstin Gier, Vavyan Fable, de a lista végtelen. Néha nagyon szeretek kimozdulni a komfortzónámból, néha egy kedves történetre van szükségem, néha pedig valami vérengzősre.

Hol találkozhatnak veled /találhatnak rád az olvasók?

Londonban 😊 Eddig úgy néz ki, három könyvbemutató is lesz nyáron: Budapesten, Nyíregyházán és Nagyhalászban.

Az írónő weboldala, moly.hu adatlapja és FB oldala.

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük