Értékelés

Álomjárók

Könyvek birodalma személyében egy lelkes, olvasni szerető embert ismerhettek meg, aki időről-időre meghozza a kedvet a jobbnál-jobb történetekhez. Olyan szerzők műveit vesézte ki, mint Rácz-Stefán Tibor, Cassandra Clare vagy épp Camilla Läckberg. Nemrég az Álomjárók című novellámról írt egy remek összefoglalót, amit itt olvashattok.

Alyona Crower Álomjárók című műve igazán izgalmas és misztikus hangulatot teremt, mely a szokványos irodalmi kategóriákon túlmutat. A regény főszereplője, Milena, aki rettegve él a legendáktól és hiedelmektől, egy rendkívül érdekes karakter, akinek életét a különös álmok és titokzatos szemek zaklatják. Az írónő jól érzékelteti Milena félelmét és aggodalmát, melyeket a visszatérő rémálmai csak tovább fokoznak. Az egész történetet áthatja a mágikus légkör, melyben a világ különleges lényei jelennek meg, és a valóság és a fantázia határán egyensúlyoznak.
Crower írásmódja elbűvölő és olvasmányos, amely magával ragadja az olvasót az első oldaltól kezdve. Az izgalmas és fordulatos cselekmény felkelti az érdeklődést, és a történet szépen épül fel, hogy elvezessen a váratlan befejezéshez. A szerző remekül adagolja az információkat, így a végére minden kérdés megválaszolásra kerül.
A regény összességében egy nagyon jó olvasmányélményt nyújt, amelyben a misztikus világ és az izgalmas kalandok egyaránt jelen vannak. Ajánlom minden fantasy kedvelőnek, akik szívesen elmerülnek egy varázslatos és misztikus világban.

Alyona Crower: Álomjárók
Kattints és olvass!

Szólj hozzá

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük